Border 30. septembra u Kovinu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

BORDER
Kovin / Stari Grad / Subota / 30. septembar / 20 h / ulaz slobodan

"Border" je muzički večernji događaj u organizaciji Saveta za mlade opštine Kovin, koji će se održati na istorijskoj lokaciji nekadašnje granice Austougarskog carstva i Srbije, pod otvorenim jesenjim nebom. U prirodnom okruženju, odnosno u šumovitom desnom delu nekadašnje Kovinske srednjovekovne tvrđave - Stari Grad, koja je srušena početkom 18. veka.

Pored headlinera večeri Hornsman Coyote-a (Nemanja Kojić - Kojot), koji će nastupiti uz svoj sastav u sklopu svoje evropske turneje i promocije novog albuma "Sevengreen" koji je izašao poslednjeg dana avgusta, na prvom "Border"-u nastupa sastav "Plain Stars" dobro poznat ovdašnjoj publici sastavljen od bivših članova heavy metal benda "Enjoy Sarma" i "Hipnagoga Slike" koji neguju punkrock zvuk i na kraju mladi i progresivni DJ "Twenty Three" odnosno Miloš Mileusnić.

Ulaz na ovaj celovečernji muzički događaj u zanimljivoj atmosferi je slobodan, a početak je od 20 h. Kompletna satnica "Border"-a:

20 h - Plain Stars 
22 h - Hornsman Coyote 
00 h - Twenty Three 

Informacije vezane za "Border" možete pratiti i na facebook event-u Saveta za mlade opštine Kovin:
https://www.facebook.com/events/1738192779807852/?fref=ts

Pokrovitelj ovog muzičkog događaja je Opština Kovin, a Savet za mlade opštine Kovin kao organizator posebno se zahvaljuje svojim partnerima koji su velikoj meri pomogli da se ovaj projekat ostvari:
Centar za kulturu Kovin, Turistička organizacije opštine Kovin, Hotel "Plamen Grad", Fast food "Arena", STR "Joki", C-Music Team, Štamparija "Bela", Agencija "Libitum Art" i medijski partner: Radio Bus i emisija "Budući Grad".



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive