CounterIgnition prvi put na "Slobodnoj teritoriji"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kovinsko-požarevački groove/thrash bend "CounterIgnition" će po prvi put u svojoj desetogodišnjoj karijeri, a u organizaciji "Ride To Rock Serbia" i "DDN records", nastupiti u Užicu 7. oktobra, na festivalu "Rock in Užice" u GKC-u, sa početkom u 21:00. Iste večeri će binu podeliti sa bendovima Diving Hill iz Sarajeva i domaćinima Versus Logic. Ulaznice će koštati 250 dinara.

"Driving Hill" je projekat četiri iskusna muzicara, sa decenijom staža na bini, koji je pokrenut od skora u njihovom rodnom Sarajevu. Bend je star nekoliko meseci i uglavom svira obrade "Pantere", "Damage Plana", "Black Label Societyja", "Godsmacka" i ima, naravno, autorskog materijala. Očekujte uskoro prvi studijski snimak od ove ekipe.


Domaća podrška ce biti 
"Versus Logic" koji je nastao 2016. godine u Užicu od članova bendova "Nazor" i "Zeroone". Bend trenutno priprema demo snimak. Pored autorskih pesama na nastupima redovno sviraju i nekoliko "Death" klasika.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive