Lira Vega u subotu u KovačiciSviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu 09. septembra u klubu Vikend će uživo nastupati grupa Lira Vega iz Beograda.

Ovaj alternativni elektro-rok duet čine Zoja (vokal) i Vlaca (gitara), koje prati ritam mašina. Lira Vega su na muzičkoj sceni prisutni od 1998. godine u nekoliko formacija - prvo kao deo pozorišne trupe, a kasnije kao klasičan rok kvartet. Prvi, istoimeni album su izdali 2002. godine za PGP RTS. Sledeći album pod nazivom "Sreća i ljubav" ih je proslavio širom regiona. Još uvek aktuelan, treći album "Duhovi" (Lampshade media, 2015), Lira Vega promoviše na festivalima i u klubovima.
www.deezer.com/en/album/13357971

Ekskluzivna prilika da se čuje ovaj jedinstveni i originalni bend, u Kovačici u subotu će početi u 22 časa, a ulaznica će koštati 150 dinara.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku