Ludwig Ludwig objavio novi singl ‘Moj Bog’Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kruševački darkwave duo Ludwig Ludwig posle kraće pauze objavljuje novu pesmu kojom polako otkriva prvi album i nastavak započete priče Scarpsa i Katabazije.


Njegov akcenat je na toj duži tako da se pesmom „Moj Bog" otvaraju vrata istosti. Istosti kojom će se prekoračiti ta duž, makar i prestupili, objašnjava Ljubiša Jovanović aka Ponoćni Vodeničar, frontmen i poet sastava.

Ludwig Ludwig do sada je objavio dva video singla – „Idu gradom" i „Okovani", a „Moj Bog" definitivno nagoveštava skori izlazak njihovog dugo očekivanog i još uvek tajnovitog albuma prvenca.

Grupu čine dve istinske indie legende – Saša Ognjanović, gitarista i kompozitor, višedecenijski vođa Scarps-a i Ljubiša Jovanović, pesnik, pojac i utemeljitelj Katabazije. U Katabaziji zapravo i počinje njihov zajednički rad, a pre dvadesetak dana na tržištu se pojavio i posthumno objavljeni drugi album ove grupe pod nazivom „Ustaj!" za nezavisnu izdavačku kuću Take It Or Leave It Records, koja će izdati i prvo dugosvirajuće delo sastava Ludwig Ludwig.

Poslušajte pesmu na adresi: https://www.youtube.com/watch?v=CF3W9X005dU
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku