Mister Akustik prekosutra u Beogradu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Mister Akustik je akustični duet iz Beograda koji je letos izbacio dve pesme, "Volim te još" i "Zato što nisi", a trenutno su u pripremi nove pesme. Pored svojih redovnih nastupa, Mister Akustik povremeno izvodi i akustične konceptualne performanse čija tematika varira od situacije do situacije. Najčešće izvođeni performans (preko 15 izvođenja od aprila pa do danas) je "Akustično Hipi Veče" na kojem u proširenom sastavu, kao trio, izvode izvornu Hipi muziku nastalu u periodu od 65-e do početka 70ih godina 20og veka.

Pesme sa  repertoara su uglavnom manje poznate, ali nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Te pesme su izbor jednog zaljubljenika u hipi muziku koji je ujedno i  organizator cele ove priče i koji je angažovao Mister Akustik da sa njim izvede sve te pesme.. Naredni nastup je zakazan za petak 29-i septembar od 21h Ipanemi, Strahinjića Bana 68. Ono po čemu će ovaj nastup biti drugačiji je to što su dosadašnji nastupi bili celovečernji i na njima se izvodio kompletan hipi repertoar, a ovoga puta će performans trajati sat vremena i na njemu će biti izvedene najbolje pesme sa tog repertoara. Tako je i nazvano ovo veče, "Hipi Sat".

U nastavku večeri će Mister Akustik imati svoj redovan nastup.

Ulaz je besplatan, ali je obavezno rezervisati mesto na telefon 064 1628998



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive