Multi-Instrumentalista Zoran Stefanoski iz Makedonije predstavio je muzički solo projekat "Empire Of Slaves"Sviđa ti se? Javi ostalima!


Zoran Stefanoski dolazi iz Kičeva, Makedonija. Ovo je njegov treću muzički projekat a iza sebe ima još dva "The Beginning" i "Between Passion And Suffering" koji se mogu naći na You Tube-u. 
"Zajedno sa ova tri projekta imam ukupno osam pesama za koje planiram u buducnosti da izdam u vidu albuma. 
Takođe sam i bubnjar u mojim autorskim bendovima "Melissa", "Vehementor" i povremeno sviram sa "Hardfaced" iz Ohrida. 
Radim ovu stvar iz srca, uživam uz muziku, i želim eksperimentirati sa instrumentima pa ću mozda i nekoga motivisati da živi svoj san i da se ne predaje lako.  Za kraj moja poruka: Negujte muziku, koristite svoj talenat, kreirajte svoju muziku, jer to ostaje zauvek!"

Poslušajte neke od Zoranovih radovaSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku