NIČIM IZAZVAN PRVI PUT U KLUBU FEST!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Poznati srpski bend Ničim izazvan nastupiće prvi put u klubu Fest u Zemunu ove jeseni! Koncert je zakazan za petak, 6.oktobar u 22h.  

Bend ''Ničim izazvan'' postoji od 2012. godine. Osnivači ovog devetočlanog sastava su Boris Bakalov i Bojan Gluvajić, bivši profesionalni odbojkaši koji su odlučili da sportske terene zamene muzičkom binom zajedno sa još sedam prijatelja. Ovaj sastav nije žanrovski ograničen pa kroz svoje pesme provlači elemente više muzičkih stilova što arhaičnom zvuku koji stvara, daje osećaj nečeg novog i svežeg.

U klubu Fest nastupiće prvi put otkad postoje i kažu da je „pravo čudo" da se to nije i ranije desilo. „Često smo dolazili u taj klub kao posetioci i biće nam pravo zadovoljstvo da konačno stanemo i na tu binu. Fest ima neku posebnu atmosferu i mislim da će udružene energije tog kluba, publike koja dođe i nas na bini biti idealan recept za jedan sjajan koncert."

Bend iza sebe do sada ima dva studijska albuma ''Ničim izazvan'' i ''Odlaziš?'' kao i četiri singla koja polako otkrivaju i treći studijski album koji je u pripremi.

Veče uz grupu Ničim izazvan biće, bez sumnje, veče koje će vas opustiti, razveseliti i koje ćete pamtiti! Zato, započnite ovu jesen uz pravi zvuk i prave emocije, vidimo se u klubu Fest 6.oktobra!

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 600 dinara možete kupiti na šanku kluba Fest i u FELIX Shop, TC Sremska.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku