Organizovan prevoz iz Niša na koncerte Stinga, Nick Cavea i Scorpionsa



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kao što smo najavili, u Beogradu će u drugom delu godine nastupiti najveće svetske muzičke zvezde i to Sting 17.09., Nick Cave and The Bad Seeds 28.10. & Scorpions 07.12.   

Za ove koncerte organizovan je prevoz iz Niša do Kombank Arene i nazad, udobnim turističkim autobusima. Polazak je u 13h na dan koncerata, a povratak sat vremena po završetku istih.

Cena povratnog prevoza je 2000 dinara, a uplate se vrše u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i turističkoj agenciji Big Star Travel (Dušanova 65).

Telefon za informacije je 063426958.

Ulaznice za pomenute koncerte mogu se kupiti preko sistema www.eventim.rs, a prodajna mesta u Nišu su: Turistička agencija "Big Star Travel" (Dušanova 65), knjižara "Indigo" (Obrenovićeva 39), knjižara "Delfi" (Voždova 4), pumpe "OMV", "Fun travel" (Obrenovićeva bb, PC Gorča) & "Travego" (Koste Stamenkovića 5).




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive