Potvrdjene nove projekcije muzickog dokumentarca 'KONTAKT' - Novi Sad, Beograd i Kikinda



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Dokumentarni film novosadskog reditelja i muzičara Mihajla Obrenova "KONTAKT" dobio je još 5 termina za prikazivanje u 3 različita grada. Film "Kontakt" svedoči o novosadskoj alternativnoj underground muzici kroz reči 140 sagovornika koji su bili svedoci jednog drugačijeg gradskog zvuka. Film prati novosadsku scenu od 1989. do danas  i pokazuje scenu koja je tokom godina gurnuta u drugi plan. Iako 'Kontakt' traje 172 minuta, rađen je modernim načinom pripovedanja, te je veoma dinamičan i zanimljiv. Ukoliko ste fan alternativne muzike i zanimljivih dogodovština iz tog sveta obavezno pogledajte film na jednoj od ovih specijalnih projekcija:

Novi Sad - 30. septembar, festival 'Dobrodošli na Naselje', škola Milan Petrović
Novi Sad - 09. oktobar, bioskop ARENA
Beograd - 12. oktobar, Dom Omladine Beograd
Kikinda - 13. oktobar, Kulturni Centar Kikinda
Beograd - 26. oktobar, KC GRAD




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive