ŠESTO IZDANJE VELIKE SVETSKE AKCIJE ''100 THOUSAND MUSICIANS for CHANGE'' – srpski koncertSviđa ti se? Javi ostalima!

Srpski rok muzičari će se, i ove godine, tridesetog septembra, od 22 časa, priključiti velikoj svetskoj akciji ''Sto hiljada muzičara za promene'', koncertom u Beogradu, u klubu i organizaciji Udruženja rok muzičara Srbije.

Akciju je pokrenuo profesor Majkl Rotenberg, sa Stendford Univerziteta, a cilj akcije i koncerata je da 100.000 muzičara (i ostalih umetnika – pesnika, performera...) iz celog sveta na isti dan, poslednje subote u septembru, zasviraju u znak podrške promenama sadašnje situacije u svetu – za pravednije društvo, manje gladi, manje rata, manje oružja i više ljudskih prava.

Dokumentacija sa svih tih događanja, i ova iz Srbije, se trajno čuvaju u biblioteci Stenford Univerziteta.

U Urmusu će nastupiti četiri benda. Mlade snage i finalisti ovogodišnje zaječarske gitarijade bendovi Aritmia i Amnezija, koji najavljuju svetlije trenutke domaće rok muzike, biće podržane sa starijim kolegama Grešnicima i Neiskusnim rokerima.

Spisak učesnika obećava dobar koncert, a ulaz je BESPLATAN. Potrebno je samo da posetioci donesu dobro raspoloženje i pozitivnu energiju pa zajedno sa muzičarima pošalju jednu snažnu poruku i želju da dođe do pozitivnih promena u svetu.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku