Singl "Veronautika" najavljuje novi album Nikole Vranjkovića



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Novim singlom "Veronautika" Nikola Vranjković najavio je izlazak novog albuma, koji bi trebalo da se pojavi početkom oktobra.


Kao specijalni gost u ovoj pesmi pojavljuje se legendarni basista riječkog benda Let 3 Damir Martinović Mrle, koji svira bas gitaru i sintisajzer.


"To je mali muzički eksperiment na kome smo dugo radili. Eksperimenti mogu da budu uspešni i neuspešni, a ovaj naš se završio skoro eksplozijom, tako da nisam siguran u koju grupu može da se svrsta. Svakako sam veoma zadovoljan", rekao je Vranjković o novom singlu.


Novi dvostruki album Nikole Vranjkovića takođe će se zvati "Veronautika". Prethodila su mu već dva ranije objavljena spota za pesme "Dve reči" i "Tajni život suterena".


Poslušajte pesmu na: https://www.youtube.com/watch?v=vbZYNLqgbkU 




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive