Skadrilla i San debelih žena 6. oktobra u klubu Petak



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Upad je 150rsd, svirka počinje u 19:30, a traje do 23h zbog kućnog reda.

Skadrilla (Ska/Punk, Beograd) je osnovana početkom 2013. godine u Beogradu. Bend krasi mešavina obrada drugog (Two tone) i trećeg (Ska-punk, Skacore) talasa ska muzike, kao i autorske pesme (i autorske obrade?!)
Od nastupa valja izdvojiti pobedu kod Srbe, koja bendu omogućava snimanje prvog (i jedinog) HIT singla - pesme "Gospodine!", zatim nastup na Time Out festivalu u Beloj Crkvi sa Atheist Rap-om, kao i nastup sa Samostalnim referentima u Domu Omladine.
Bend je od vremena pa do sada prošao kroz nekoliko kadrovskih izmena i sada broji osam članova. Ovo je ujedno i prvi nastup u novoj (nadajmo se i trajnoj) postavi.

San debelih žena (Satiric Rock, Beograd) nastao je 2008. godine u Beogradu, s idejom da svakodnevne životne probleme i težnje omladine iznese glasno i sirovo, kroz satirične tekstove utkane u pretežno rok zvuk. Žanrovski, bend je evoluirao godinama i danas se u pesmama, sem rokenrola, mogu čuti motivi rege i ska muzike, kao i fanka, panka i bluza.
Nakon mnogih uspešnih nastupa i posle par kadrovskih izmena, bend odlučuje da snimi svoj prvi studijski album "Dečije priče", leta 2013. godine u studiju KROKODIL u Pančevu. Album je trenutno moguće poslušati na YouTube-u i SoundCloud-u.
Trenutno, bend promoviše svoj album prvenac i uveliko radi na materijalu za drugi album.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive