U Nikšiću se obilježava 50 godina od revolucionarnog "Ljeta ljubavi"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Povodom obilježavanja 50 godina od jednog od najvećih događaja u istoriji rok muzike Blues Brothers Bar u subotu 23. septembra organizuje multimedijalni događaj - SUMMER OF LOVE!

 

Na tribini koja počinje u 20 časova govoriće Ivan Radojičić, Jole Vučurović, Aco Leković i Dragan Lučić. Organizatori pozivaju sve one koje zanima ova tema da se uključe u razgovor, nakon koga će se do 01:00h preslušavati muzika najznačajnijih bendova kalifornijske scene nastalih u to doba i inspirisanih tom kulturom.

 

Muziku bira Aco Leković koji je uz Blues Brothers Bar jedan od organizatora događaja. Na njegovoj set listi naći će se bendovi: Grateful Dead, Jefferson Airplane i Jefferson Starship, Doors, Love, Quicksilver Messenger Service, Moby Grape, Electric Prunes…

 

Događaj će biti propraćen izložbom postera i omota albuma vezanih za umjetnost psihodelije, kao i kratkim filmovima, koncertnim snimcima, stripovima i drugim vizualima vezanim za taj period.

 

Više informacija možete naći na:
www.facebook.com/events/340321759754991/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku