U oktobru "Brothers in Sounds Vol.2" - braća po zvuku razbijaju maler!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Udruženi underground autorski bendovi okupljeni pod imenom Brothers in Sounds, organizuju drugi po redu istoimeni festival 13. i 14. oktobra. Festival "Brothers in Sounds Fest Vol. 2" održaće se u umetničkom centru "Garaža" u Bulevaru Vojvode Mišića 49, prekoputa Beogradskog sajma.

Pod sloganom "Razbijamo maler! 2 za 2", odabrana ekipa na specifičan način obeležava famozni petak 13. a sirovu dominaciju nastavlja i u subotu 14. Brothers in Sounds nastao je kao ideja zajedničke borbe talentovanih muzičara potlačenih trenutnim "trendovima" koji se sistematski trude da istisnu r'n'r. Stoga se festival ne potčinjava jednom žanru, jer je zvuk za koji se borimo jedinstven svakoj grani alternative.

Festival ovoga puta okuplja neke od najkvalitetnijih beogradskih bendova, poput Trigger-a, Freaky Fight For FreedomLouDThe BiteStvorApricot Brew i drugih. Gradaciju zvuka koju organizatori obećavaju krunisaće i bendovi iznenađenja čija će imena naknadno biti objavljena.

Kapije festivala oba dana otvaraju se od 18h gde će posetioce dočekati sinestezija slike i zvuka. Program počinje izložbom mladih slikara, nakon toga očekuju vas i projekcije kultnih r'n'r filmova, dok od 20h kreće muzički spektakl.

Oko novca svet se vrti, ali prava muzika ne, zato su i cene karata prilagođene toj ideji. Jednodnevna ulaznica iznosiće neverovatnih 200, a komplet 300 dinara! U prodaji su od ponedeljka, 2.oktobra u umetničkom centru Garaža.  

Program festivala možete videti na zvaničnom facebook event-u:  https://www.facebook.com/events/381029405647859/?ti=cl&__mref=mbSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku