Vatrene Kočije predstavile singl Budi se svestSviđa ti se? Javi ostalima!

Pesma BUDI SE SVEST je nastala kao odraz umetnicke slobode autora - rezultat bunta na ceo degradirani sistem vrednosti u zemlji u kojoj zivimo...   kao i sve u zivotu nastala je spontano i slucajno , jedne letnje noci u kojoj su nade za bolji posao morale doci na tas zajedno sa rock n rollom... Autorka Jelena je prevazisla sebe i umela toliko jaku emociju u pesmu , da je ista nastala za desetak minuta. Bend Nemanja, Petar i Ilija su je podrzali i ostavili svoj pecat u pesmi koja tera ljude na razmiljanje. Puna buntovnickog duha i ritma, ujedno tuzna i poletna, energicna , sa emocijom koja tera ljude da razmisle o sistemu kom pripadaju, o svojoj volji i nametnutom sistemu vrednosti...Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku