Fest "Bučno" u jubilarnoj 250 Anatomiji ZvukaSviđa ti se? Javi ostalima!

Jubilarna 250 Anatomija Zvuka-sadržaj:

Nova anatomija

... se nadovezuje na prošlu 249 anatomiju zvuka kada smo predstavili Evropsku Jazz Konferenciju a u ovoj smo posjetili mali festival ili neformalno druženje pod imenom Bučno koje se organizuje na Drvenom Brdu blizu Ljubljane a tiče se improvizovane muzike. Donosimo dva intervjua sa učesnicima festivala, slovenskim kontrabasistom Tomažom Gromom, pijanistom Dragom Ivanušom koji je radio muziku za preko 120 filmova. Donosimo žive snimke nastale na festivalu a gdje je između ostalih, sasvim neočekivano i nenajavljeno nastupio i Damir Imamović. Donosimo i intervju sa slovenačkim novinarom, kolegom Lukom Zagoričnikom o njegovim novinarskim projektima kao i izdavačkoj kući koju vodi. A kraj emisije pripada bendu Gillespie sa Kosova koji su poslije deset godina izdali svoj novi album.

after party: Gapeseed

OP BH Radio 1
Utorak 24.10.2017
od 19h10

Urednik i voditelj: Dragan Vuković aka DJ Vuk

link za online slušanje: https://soundcloud.com/djvuk/250-anatomija-zvuka


fotografija: Tina Jenko
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku