Muzički festival Mostovi i Raskršća,Sviđa ti se? Javi ostalima!

Novi muzički festival Mostovi i Raskršća, predstaviće novosadske i beogradske bendovi Velar, Dojo, Vin Triste, Lazar, Wolfram i Stepa tokom dve nedelje, 15. i 22. oktobra, u kultnom beogradskom klubu 20/44.

Iz nama nepoznatog razloga, brutalno kvalitetni bendovi iz Novog Sada i Beograda nisu često nastupali u onom drugom gradu, pa smo rešili da tu nepravdu ispravimo. Zato publika treba da se spremi za energiju, amerikanu, elektroniku, snažne rifove, novi zvuk, odlične vokale i spajanje žanrova na drugačiji način!

Festival Mostovi i Raskršća dobio je ime po verovanju starih Slovena da postoje određena „nečista mesta" koja treba izbegavati i na kojima se ne treba zadržavati. Mostovi i Raskršća su takva mesta, jer snažno privlače nečiste sile, pa se tamo, obično noću, mogu sresti mnogi opasni demoni. Mi nećemo da se zadržavamo na takvim mestima, već želimo da pređemo jaz koji postoji između gradova, ali ne i bendova i muzike.

Tokom prve večeri festivala Mostovi i Raskršća (nedelja 15. oktobar) nastupiće Velar, Dojo i Vin Triste, a druge nedelje (22. oktobar) sviraće Wolfram, Stepa i Lazar.

Svirke počinju u 21h i ulaz će za svako veče biti 350 dinara.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku