Promocija albuma "Death Parade"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski trešeri "Kobold" će 11. novembra tekuće godine, u klubu "Drum" predstaviti svoj novi album pod nazivom "Death Parade". Podrška na svirci će im biti pančevački bend "Warmonger".
O događaju članovi "Kobolda" kažu:
"Pozvani ste 11. Novembra na prvu od mnogobrojnih promo svirki po Srbiji, gde ćete imati priliku da thrashujete i moshujete uz najnovije pesme benda, kao i da preuzmete ograničenu količinu "Death Parade" i "Live Act of Violence" CD-ova upola cene, dakle 500 RSD za album i 250 RSD za live EP. 111!"

Satnica:
ulaz: 21:00;
Warmonger: 22:00 - 22:50;
Kobold: 23:00 - 23:50;
gost iznenađenja: 00:00 - 00:30.

KARTA: 150 RSD
"Kobold" je thrash metal power trio nastao 2015. godine. Bend iza sebe ima tri izdanja:
- EP "Madman's Overture (18. maj 2015.)
- Live EP "Live Act of Violence" (18. maj 2017.)
- LP "DEATH PARADE" (1. jul 2017.)

Bend je do sada svirao sa mnogim poznatim domaćim i stranim autorima, kao što su "Nadimač", "War Engine", "Prisoner", "Alitor", "Kuga", "Rapid Force", "Chronosphere", "Speedclaw", "Cruenta Lacrymis" i mnogi drugi. "Kobold" ima iza sebe već pozamašnu kilometražu a ova promocija predstavlja samo početak haosa koj će uslediti!
FB: https://www.facebook.com/KoboldCrew/
Bandcamp: https://koboldthrash.bandcamp.com/

"Warmonger" je mladi bend iz Pančeva, nastao 2016. godine, koji će imati čast da otvori ovu svirku u stilu, svima poznatim obradama "Kreatora", "Slayera" i "Metallice" i time zapali lokal i publiku zeljnu sirovog old school thrash metala.
FB: https://www.facebook.com/pg/WarmongerPancevo/

Za lokaciju ovog događaja je izabran dobro poznat klub "Drum", u samom srcu Beograda, koji još uvek, bez pitanja, otvorenih ruku ugošćava metal publiku i underground sastave, kako domaće, tako i strane, tako da je provod u pravom duhu i stilu underground thrash metala zagarantovan!
FB: https://www.facebook.com/Drum.Belgrade/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive