Prvi DEMO FEST u Festu!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Klub koji već decenijama podržava rokenrol i dobar zvuk i koji već dugo daje šansu mladim i perspektivnim muzičarima i bendovima da pokažu šta znaju, prvi put u svojoj istoriji organizuje Demo fest!

Imate bend? Želite drugima da pokažete šta znate i koliko možete uživo na bini? Prijavite se na prvi „DEMO FEST" u Festu! Svakog utorka od početka novembra, po nekoliko bendova će stati na binu ovog kultnog zemunskog kluba, a najbolji po mišljenju žirija ulaze u finale! Najbolje u finalu čekaju vredne nagrade koje su obezbedili  Pernod Ricard Serbia i Klub Fest.

Sve što treba da uradite jeste da osnovne informacije o bendu pošaljete na facebook stranicu kluba Fest. Više informacija možete dobiti na 063 700 81 50!

Pokažite šta znate i pokažite da imamo scenu vrednu pažnje – prijavite se na prvi Festov DEMO FEST!




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive