Punk rock show u Bozidarcu 18.11.2017.Sviđa ti se? Javi ostalima!

U organizaciji Streetriffs Fest-a i Vračar Rocks-a beogradski punk sastav Žuta Minuta promovisaće 18. novembra u Božidarcu sa početkom od 20h svoj treći po redu studijski album pod nazivom „I... šta ćemo sad". Zahvaljujući drugim izvođačima koji će im se pridružiti na bini publika će moći da uživa u velikom punk-rock show-u. Najpre tu je Jenny Woo – kanadska oi! punk kantautorka, velika zvezda neke nove oi! scene koja dominira svetskim binama poslednjih par godina. Boje Kragujevca braniće dobro poznati pun-rock bend Ludak U Razvoju koji postoji već gotovo dve decenije. Konačno, na pozornici će se naći i beogradska četvorka Kamene Kare koje stiču sve više poklonika među ljubiteljima streetpunk zvuka.

Organizatori koncerta poručuju da u vrmenu opšte otuđenosti postoje delovi društva koji vide, shvataju i ukazuju na društvene pojave koje nam menjaju život. Upravo punk sastavi to čine i pokreću iskrenu pobunu! Zato podržite bendove i posetite Božidarac 18. novembra !

Cena karte je 400 dinara u pretprodaji i 500 dinara na dan koncerta. Dođite na vreme, pravite istoriju!
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku