Punkreas na Black Bow recordsu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nikšićki bend je po prvi put nakon osnivanja našao stranog izdavača napisali su danas na svom fejsbuk profilu.

Evo šta kažu povodom toga: „Pošto smo često u vezi sa mnogim ljudima iz svijeta muzike i sa strane, predloženo nam je da kontaktiramo Black bow records koji se nalazi u Sjeverozapadu Engleske, to smo i uradili. U razgovoru sa Jonom, vlasnikom ove izdavačke kuće brzo smo postigli dogovor. Čovjek je bio oduševljen idejom. Inače na toj etiketi iako su bendovi mahom iz Engleske, čak preko 50 njih je iz ostalih krajeva svijeta. Rade digitalnu i fizičku kopiju izdanja. Međutim rekao nam je da fizičko izdanje obično radi kada bendovi idu na turneje jer se poprilično ne isplati. Izdanje će se naći na svim digitalnim servisima dostupnim ljudima u svijetu, a odradiće i kompletan PR izdanja na mnogim blogovima i magazinima koji se bave muzikom. Takođe nam je na raspolaganju njihov Sky hammer studio ukoliko ikad želimo da snimamo, miksamo i radimo albume kod njih. Uglavnom za nas je ovo velika prilika da nas neko čuje i sa strane, kao i da većinu posla oko marketinga uradi za nas. Od prodaje i striminga albuma dobija se i neki novac na godišnjem nivouz, što je nama manje važan dio ove priče". Vrijeme je da Punkreasov album „1000, zašto, 1000 zato" zaživi novi život i u inostranstvu.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive