Tús Nua objavili debitantski album "Horizons"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Tročlani bend iz Zagreba Tús Nua objavio je svoj prvi album "Horizons" 15. rujna ove godine, a album su publici predstavili putem svoje Bandcamp stranice. Svoje studijsko izdanje najavili su singlovima "Matches" i "Geysir" te spotovima za iste pjesme. Na albumu je ukupno 9 pjesama, koje su snimali, miksali i masterirali u periodu od godinu dana u Chicken Sound Studiju (Vedran Kovačić-Beli). Za ilustracije i dizajn zaslužna je Eva Badanjak.

Uz standardnu postavu benda (Jordi Ilić, Jelena Božić, Matea Milevoj), na nekoliko pjesama su gostovale članice benda Žen, Sara Ercegović (bubnjevi na "Geysir", "Obvious" i "Repeat") i Eva Badanjak (synth na "There's a thin line between everything"), zatim Ivana Picek (Pi) kao back vokal na "There's a thin line between everything",  Lucija Potočnik (Irena Žilić, ex Mika Male) koja je odsvirala bas na "Matches", te Goran Grey (###) koji je gostovao na bubnjevima za "Fight", a na nekolicini pjesama u aranžmanu je sudjelovala Emerge Dora (ex Bleeding on Wednesday, Vice Atlantic).

Tús Nua su dosad nastupali u Belgiji, Sloveniji i Hrvatskoj, a na listu zemalja uskoro će dodati i Austriju jer ih 11.11. očekuje nastup  u Postgarageu u Grazu. Odmah nakon toga odlaze u Ljubljanu gdje će 18.11. svirati u Menzi pri koritu u Metelkovoj. U prosincu će u Zagrebu održati promociju albuma, a točan datum bit će objavljen naknadno.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive