44. KST maskenbal



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Legendarni 44. maskenbal Kluba studenata tehnike održaće se u subotu 23. decembra, a poznata je i ovogodišnja tema – Kroz svetlo i tamu, koja je pobedila na konkursu sa preko hiljadu pristiglih predloga.

Kao i svake godine, maskenbal će se održati na preko 10 stejdževa, a izvošači će biti poznati uskoro. Prvi krug online rezervacije karata održaće se u petak od 20h preko sajta kluba, a potrebno je imati samo člansku kartu kluba, koju svaki student može besplatno da izvadi u KST-u, radnim danima od 10-17h, kao i od srede do subote posle 23h. Posle toga sledi još jedan krug online rezervacija, a nakon toga karte idu u slobodnu prodaju. Prethodnih godina, preko polovine kontigenta karata za maskenbal rasprodato je za samo nekoliko minuta kroz online rezervacije.

Kao i svake godine, i sam plakat će kreirati zajednica. Otvoren je konkurs za temu plakata, a predlog plakata (informacije na samom plakatu možete koristiti sa bilo kog starog) poslati na maskenbal@kst.org.rs u jpg ili png formatu do 20. novembra. Format je – dve boje i 68x86cm, a najbolji predlozi dobijaju karte za maskenbal.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive