End of the Line #2Sviđa ti se? Javi ostalima!

Drugo izdanje putujućeg festivala pod nazivom "End of the Line" će se održati u "SKC Fabrika" u Novome Sadu 25.11.2017. sa početkom u 20 časova. Na festivalu će nastupiti bendovi CounterIgnition, Forever Storm, Riverroth, Ognjena kočija i Nadimač. Cena ulaznice je 400 dinara. "End of the Line" je, po rečima Marka Matića (bubnjara CounterIgnition), zamišljen kao putujući festival koji će obići (barem u početku) sve veće gradove u Srbiji. "Tom pilikom bi se u najboljem svetlu mogla promovisati metal muzika, kao i sama underground kultura." Matić dalje kaže: "Pozivam sve fanove tvrdog zvuka, brzih ritmova i teških rifova da od 20 časova dođu na gore najavljeni događaj i ispoštuju sve bendove koji nastupaju. I povrh svega da se lepo provedu - "za sve pare!"


Planirana satnica:
20h - RiverRoth;
21h - Ognjena Kočija;
22h - NadimaČ;
23h - CounterIgnition;
00h - Forever Storm.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku