Gerila bar pokreće Humanitarnu Gerilu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Poznati novosadski bar, Gerila bar, pokreće humanitarnu akciju pod nazivom Humanitarna GerilaHumanitarna Gerila je akcija koja je zamišljena kao niz humanitarnih koncerata i žurki koji će biti održani jednom mesečno i koji imaju za cilj prikupljanje sredstava ili robe za pomoć onima kojima je pomoć potrebna.

Maksimalna cena ulaznice na događajima biće 100 dinara, a Gerila će i od svog prometa te večeri dati 10%, dok će svi moći da po želji doniraju veći iznos u kutije za dobrovoljne priloge.

Prvo izdanje Humanitarne Gerile biće održano u subotu, 2. decembra, a te večeri će svirati bendovi Allow i Pop Motion. Sva prikupljena sredstva će biti prosleđena u fond za lečenje naše sugrađanke Vesne Paušić. Vesna je obolela od cerebralne paralize i potrebne su joj terapije na privatnoj klinici u Dubrovniku.

Vesna je završila studije medicine i po struci je defektolog. Pomozimo Vesni da ozdravi, kako bi ona mogla da se ostvari kroz pomaganje drugima.

Cena ulaznice je simboličnih 100 dinara, početak događaja zakazan je za 22 časa.


Takođe, novac možemo donirati uplatom na račune koji su namenski otvoreni za Vesnu u
fondaciji "Budi human" Aleksandar Šapid.

Dinarski račun: 160-486145-36
Devizni: 00-540-0002346.1
IBAN broj: RS35160005400002346139
SMS za Srbiju: Upiši 399 i pošalji SMS na 3030 Cena poruke je 200din, a PDV se ne napladuje
SMS za Švajcarsku: Upiši human 399 i pošalji SMS na 455 Cena poruke je 20CHF




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive