H.C.Z u Nišu i LeskovcuSviđa ti se? Javi ostalima!


Posle kraće pauze bend H.C.Z iz Zaječara kreće opet sa nastupima. Ovog vikenda 10 i 11 novembra će nastupiti u Nišu i Leskovcu. U Nišu pored H.C.Z-a nastupiće i dva dobro poznata niška benda.To su BiTange i Burned Beyon Recognition.Start svirke je u 21h a ulaz će biti 150dinara. Sutra dan 11.11 nastupaju u Leskovcu u klubu Apollo.I na toj svirci nastupa takodji niški bend Burned Beyond Recognition i kao lokalna podrska će nastupiti  Passive Aggression . Ta svirka ce biti realizovana uz veliku pomoć Miloša Stamenkovića. Ulaz na ovoj svirći ce biti 100dinara.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku