Hornsman Coyote najavio još datuma Sevengreen turneje



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski reggae muzičar Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote nastavlja sa koncertnom promocijom novog izdanja „Sevengreen" (Ammonite records, 2017). Hornsman Coyote, legenedarno ime domaće alternativne scene, je ove godine već zabeležio niz klubskih i festivalskih koncerata širom Evrope i Srbije, a kako saznajemo od Kojota i predstojeći period će biti izuzetno radan. Kako saznajemo od menadžmenta Hornsman Coyote-a, plan je da se u 2018. godini realizuje što je moguće više klubskih i festivalskih turneja, sa akcentom na zapadnu Evropu.

Hornsman je ove godine već realizovao mini turneje po Crnoj Gori, Malti, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, a narednog vikenda nastupaju u Novom Mestu, Velenju i Beču.

Da napomenemo, u 2018. godini je planirano objavljivanje prvog studijskog albuma groove rock/metal sastava „Remedy", koji predvodi Hornsman Coyote. Album je trenutno u fazi snimanja, a koncertna promocija je planirana za 2018.

Spot za pesmu „Tone of your voice", koji predstavlja novi singl sa albuma „Sevengreen" možete pogledati na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=8Y_B1iPwzJM, a spisak predstojećih Hornsman Coyote nasutpa potražiti u nastavku vesti.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive