KHARGASH - DREDDUP i AZA GUILLA u CK13



Sviđa ti se? Javi ostalima!

1. Decembar | CK13 klub u Novom Sadu
nastup bendova KHARGASH, DREDDUP i AZA GUILLA.

Povod ovog koncerta je novi EP symphonic black death metal benda KHARGASH a ujedno i njihov come-back koncert nakon 4 godine pauze. Khargash će ovom prilikom izvesti premijerno potpuno nove numere koje slušaoci nisu imali prilike da čuju pre. Massacre industrijalci DREDDUP takođe planiraju jedno
iznenađenje za svoje fanove - odsviraće nekoliko pesama koje dugo nisu svirali uživo a planiraju kako kažu jednu "noise-fuck-loud" setlistu koja će vas provozati kroz njihovu, sada već 20-ogodišnju karijeru. AZA GUILLA otvara ovo veče i sada će po prvi put svoj numetal/rapcore predstaviti u novoj postavi, sa nekoliko novih članova. Bend uskoro kreće u usnimavanje svog albuma prvenca.

Satnica:
► 21:00 - AZA GUILLA
► 22:00 - DREDDUP
► 23:00 - KHARGASH

ulaz: 300 dinara

više informacija o izvođačima na Fejsbuk eventu:



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive