Metal festival u Novom SaduSviđa ti se? Javi ostalima!

Bendovi Downstroy, Void Inn, Nemesis, Frozen Moonlight i Clyde nastupiće na mini-metal festivalu koji će biti održan u petak, 10. novembra u klubu SKCNS Fabrika u Novom Sadu (Kineska četvrt).

Kikindski groove metalci Downstroy trenutno snimaju novi materijal u studiju, dok beogradski bendovi Void Inn (alternative/heavy metal) i Nemesis (melodic death metal) takođe rade na novim izdanjima i spotovima.
Kao domaćini, zasviraće mlađana death/core ekipa Frozen Moonlight, te sastav Clyde koji čuva tradiciju glam rock/metal bendova osamdesetih.

Početak najavljen za 20 satu. Ulaznica na dan koncerta iznosi 400 dinara.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku