Metal u ponedeljak



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Italijanski thrash metalci Methedras održaće koncert u Beogradu, 20. novembra.

U okviru evropske turneje koja nosi naziv TUR.NAZIV, sastav će nastupiti u klubu DRUM, uz podršku mladih beogradskih bendova Unchained i Contaminated Mind.

Methredas je thrash metal bend iz Milana/Begrama (Italija) koji je nastao 1996. godine. Svoju muziku opisuju kao energični death/thrash metal, do sada su objavili četiri albuma.

Beogradska publika će imati priliku da čuje numere iz cele dosadašnje karijere benda, sa akcentom na i dalje aktuelno izdanje iz 2014. godine, pod nazivom „System subversion". Sastav  publici u Beogradu najavljuje energičan i beskompromisan metal nastup.

Methedras će dan pre nastupati u Novom Sadu, u klubu Dvorište.

Cena karte za ovaj koncert iznosi 250 rsd, a početak je najavljen za 20h.

Satnica koncerta:

Unchained 20.30 - 21.00
Contaminated mind 21.15 - 22.00
Methedras 22.15 - 00.00

Event: https://www.facebook.com/events/286456025181646/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive