NEVIX predstavio novi singlSviđa ti se? Javi ostalima!

Neven Perić a.k.a. Nevix, jedan od najmlađih domaćih producenata i DJ-eva, objavio je novi singl.

Kompoziciju "1337", začinjenu electro-industrial, electro-house i techno elementima, Nevix je komponovao i producirao u oktobru i novembru 2017., te je možete poslušati na https://soundcloud.com/nevixofficial/1337-free-download.

15-ogodišnji Nevix je u svijetu muzike od ranog djetinjstva. Počeo je sa sviranjem bubnjeva i udaraljki u dobi od 5 godina, a DJ-ingom, komponovanjem i produkcijom se bavi preko 3 godine. 
Prvu pjesmu "Hyper Jump" objavio je 2015. Nedugo zatim single "Sun Rays" doveo ga je u top 100 Spinnin Records Talent Pool ljestvice, gdje se dugo nalazio i njegov remix za "Electric Elephant" kojeg originalno potpisuje Jay Hardway.
Nevix se 2016. od Sunca okreće Mjesecu, pa svoj treći singl, kojeg je takođe sam komponovao i producirao, naziva "Lunar". 
Pomenuta izdanja naišla su na veliko interesovanje javnosti i muzičkih portala, pogotovo onih specijalizovanih za elektronsku muziku.

Nakon odličnog seta kojim je otvorio muzički dio festivala Za Tebe (održan 17.09.2017.), Nevix će svoj novi singl predstaviti na samostalnom nastupu 25.11. u poznatom klubu BBCC u Lukavcu, BiH.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku