Northern Revival slavi 5. rođendanSviđa ti se? Javi ostalima!

Novosadski bend Northern Revival u subotu 11.novembra u Omladinskom Centru CK13 svira koncert povodom 5 godina postojanja. Iza sebe imaju EP: Mouth Full Of Dirt iz 2015 (Miner Records) i album Life Survival Tips objavljen pre godinu dana za Nocturne Media koji promovisu po Srbiji, Madjarskoj, Rumuniji, Sloveniji, BIH i ovo ce biti 36.koncert od pocetka LST turneje. Uz njih ce nastupiti Let The Cigar Die iz Madjarske, bend sa kojim su do sada najvise delili bine na raznim koncertima, i bend Leaf iz Kule. Vrata kluba se otvaraju u 21h a koncert pocinje tacno u 21:30 i zavrsava se u 00:00. Ocekuje vas 2 i po sata zestoke stoner, sludge, groove gitarske muzike.
Cena ulaznice je 250 dinara.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku