Novi album On Tour "Don’t It Make You Want To Go Home"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

ON TOUR - DON'T IT MAKE YOU WANT TO GO HOME (Ammonite Records (SRB)/The Stone House Production (IT), 2017)

 

Nezavisne izdavačke kuće Ammonite Records iz Srbije i italijanski The Stone House Production predstavljaju treći album jednog od najcenjenijih imena regionalne indie-folk scene - On Tour "Don't It Make You Want To Go Home". Ovo izdanje je prva saradnja ove dve prijateljske kuće i samo je početak jedne dugotrajne plodonosne saradnje. Novi album On Tour je od 23.11.2017. dostupan na svim najvažnijim svetskim digitalnim platformama (Deezer, Google Play, Bandcamp, iTunes, Spotify, Amazon itd), a promocija albuma na disku će biti održana na koncertu 21.decembra, u beogradskom Kulturnom centru Grad. Ljubitelji vinila moći će da poslušaju ovaj album na vinilu već na Međunarodni dan prodavnica ploča 2018. Prvi singl sa ovog albuma "Lorries and trucks" prati i video spot koji ima boju i aromu nekih davno prošlih vremena.

 

Dvanaest pesama albuma "Don't It Make You Want To Go Home" ponovo nam pružaju prepoznatljivi On Tour izraz, obojen toplim i emotivnim vokalom Ivane Smolović, i višeglasjem u kom učestvuju i glasovi, zvuci akustične gitare, mandoline i raznih perkusija Vladimira Marinovića i Marka Ćebića.

 

Novi album sastava On Tour prenosi slušaoca na mesto mira, sklada i zaboravljene zvučne raskoši miljama udaljene od buke. Kontemplativni, pažljivo brušeni stihovi i zvuci ovog albuma neizostavno će se uvrstiti među najznačajnija ovogodišnja izdanja kvalitetne muzike u regiji, a možda i šire.


Download/Streaming

http://phonofile.link/dont-it-make-you-want-to-go-home




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive