Paper Animals i Armuši u klubu Petak!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Sastavi Paper Animals Armuši nastupiće u subotu, 25. novembra, u beogradskom klubu Petak.

Paper Animals je alternativni rok bend iz Beograda, čiju muziku karakterišu vesele melodije, melanholični tekstovi i nesvakidašnji ritmovi. Iako postoje manje od godinu dana svojim nastupima po beogradskim klubovima pokusavaju da osvoje simpatije ljubitelja mekšeg zvuka.

Armuši je kragujevački porodični sastav nastao 2011. godine u Vrnjačkoj Banji. Njihove pesme žanrovski su potkovane u elektro sint, disko, pop i ambijentalnu muziku. Zanimljivost benda jeste da u sastavu nemaju gitaru i bas gitaru i čine ga samo tri člana. Tekstovi pesama prenose jasnu duhovnu, ljubavnu i pozitivnu poruku. U sastavu je sintisajzer vodeći instrument, a boju benda dobijaju upotrebom sintova, bas sintova i ženskog vokala.

Početak svirke zakazan je za 20 časova, cena ulaznice iznosi 200 dinara, a nakon nastupa ova dva benda uslediće žurka uz plejlistu odabranu od strane članova baš ova dva benda.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive