ULAZNICE ZA KONCERT MARCUS & MARTINUS OD DANAS U PRODAJI!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ulaznice za koncert Marcus & Martinus koji će biti održan 25.marta 2018. godine u Hali sportova Ranko Žeravica sa početkom u 19h u prodaji su od danas, 24.novembra!

Mogu se nabaviti putem prodajne mreže Eventima kao i elektronskim putem, preko sajta www.eventim.rs i to po cenama:

Parter - za prvih sto kupljenih ulaznica cena je 2500 dinara
Parter - redovna cena 2900 dinara
VIP - 3600 dinara

Na vreme obezbedite ulaznice i uverite se zašto su MARCUS&MARTINUS zaludeli tinejdžere širom Evrope!

"Veoma smo uzbuđeni što imamo nove gradove u okviru "Moments Tour" i ne možemo da dočekamo druženje sa fanovima iz svih zemalja", rekao je Markus. "Imamo najbolje fanove na svetu! Veoma se radujemo nastupima pred našom publikom, a naša turneja biće najbolja i najveća do sada", dodao je Martinus.

"Moments Tour" turneja proći će kroz sve nordijske zemlje, a biće održana i u Nemačkoj, Švajcarskoj i Austriji, kao i Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Grčkoj, Češkoj i Poljskoj. Turneja počinje u februaru, a Marcus&Martinus već su počeli sa probama. Naziv turneje isti je kao i naziv njihovog novog albuma, "Moments", a petnaestogodišnji blizanci iz Norveške uzbuđeni su što će stvoriti nove i nezaboravne trenutke zajedno sa svojim fanovima.

Više informacija možete dobiti na sajtu marcusandmartinus.com.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive