Crna Planeta predstavila novu kompilaciju, petu po reduSviđa ti se? Javi ostalima!

Posle višemesečne pripreme, regionalna kompilacija "Balkan Under The Radar", pod okriljem Black Planet Records-a doživela je svoje peto izdanje. Budući da je već učvrstila zvuk etikete i rezidente, ekipa sa Crne planete nam ove godine predstavlja album "Under The Black Flag". Kompilacije "Balkan Under The Radar" imaju za cilj otkrivanje zanimljivih imena uglavnom iz Srbije, ali i iz ostalih zemalja sa prostora bivše Jugoslavije i Balkana, uz naravno naše rezidente i prijatelje. Uspeli smo da objedinimo podzemlje skoro svih bivših jugoslovenskih republika. Većina stvari je pravljeno specijalno za ovu kompilaciju, a sve su ranije neobjavljene. Ovog puta kompilacija se sastoji iz dve celine sa 31 numerom izvođača iz celog regiona. Prvi deo je posvećen sviračkim i elektronskim alternativnim projektima sa vokalima. Drugi deo je posvećen eksperimentalnoj instrumentalnoj muzici i elektronici a sadrži noise i eksperimentalne uratke. Što se tiče zastupljenosti pravaca - i ovoga put je dijapazon širok – alternativa, post rock, new/dark wave, avant garde, bass music, elektronika, industrial, ambient, dnb, noise, jazz, hip hop, dub, fusion, experimental itd.

Kompilaciju možete skinuti ovde [mp3 320]: http://alturl.com/yt6xj
flac: http://alturl.com/cnx48
Ukoliko ste propustili prethodne kompilacije, evo kumulativnog linka: http://alturl.com/226mdSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku