Crna Planeta predstavila novu kompilaciju, petu po redu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Posle višemesečne pripreme, regionalna kompilacija "Balkan Under The Radar", pod okriljem Black Planet Records-a doživela je svoje peto izdanje. Budući da je već učvrstila zvuk etikete i rezidente, ekipa sa Crne planete nam ove godine predstavlja album "Under The Black Flag". Kompilacije "Balkan Under The Radar" imaju za cilj otkrivanje zanimljivih imena uglavnom iz Srbije, ali i iz ostalih zemalja sa prostora bivše Jugoslavije i Balkana, uz naravno naše rezidente i prijatelje. Uspeli smo da objedinimo podzemlje skoro svih bivših jugoslovenskih republika. Većina stvari je pravljeno specijalno za ovu kompilaciju, a sve su ranije neobjavljene. Ovog puta kompilacija se sastoji iz dve celine sa 31 numerom izvođača iz celog regiona. Prvi deo je posvećen sviračkim i elektronskim alternativnim projektima sa vokalima. Drugi deo je posvećen eksperimentalnoj instrumentalnoj muzici i elektronici a sadrži noise i eksperimentalne uratke. Što se tiče zastupljenosti pravaca - i ovoga put je dijapazon širok – alternativa, post rock, new/dark wave, avant garde, bass music, elektronika, industrial, ambient, dnb, noise, jazz, hip hop, dub, fusion, experimental itd.

Kompilaciju možete skinuti ovde [mp3 320]: http://alturl.com/yt6xj
flac: http://alturl.com/cnx48
Ukoliko ste propustili prethodne kompilacije, evo kumulativnog linka: http://alturl.com/226md



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive