Doom all over Kragujevac@Dom Omladine KragujevacSviđa ti se? Javi ostalima!

Doom metal/grunge svirka 23. februara 2018. godine u Domu Omladine Kragujevac. Nastupiće Heavy Doom metal bend iz Ratkova Heretic Rites,iza sebe imaju dva EP izdanja i turneju u Japanu,jeseni 2016.Drugi bend koji nastupa je takođe Heavy/Doom metal,oni su domaćini,i zovu se Inivisible Hate,trenutno rade na autorskom materijalu i sviraju Heavy/Doom obrade.Treći bend koji ce nastupiti je Stone Slipper,takođe iz Kragujevca i sviraju Grunge/Alternative Rock,i oni takođe rade na autorskom materijalu,a nedavno su snimili i prvi singl pod nazivom "Die Again".Ovim putem pozivamo sve ljubitelje dobre muzike da u što većem broju dođu na ovu svirku.Do gledanja Stay Heavy. Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku