FESTIVAL BARF 2017 – FINALE 16.DECEMBRA!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Finalno veče Beogradskog autorskog rok festivala  BARF 2017 biće održano u subotu, 16.decembra u 19.30h, u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Ulaz je besplatan za sve posetioce, a pored 6 finalista u revijalom delu nastupaju Trnje, Viva Vops i Jet Clock hor.  

Na sedmi Beogradski autorski rok festival – BARF prijavilo se preko 60 bendova i autora, od kojih je 41 ušlo u zvaničnu konkurenciju. U finalu će nastupiti  šest bendova odabranih od strane stručnog žirija BARF-a, Udruženja rok muzičara Srbije (URMUS).  

U finale festivala  BARF 2017 plasirali su se bendovi:
    Nemesis (Beograd)
    Crossroad (Loznica)
    Zimbabveanski Zavod Za Zaštitu Zverova (Beograd)
    Crveni Karton (Kruševac)
    Mister Hajd (Petrovac na Mlavi)
    Royal Experiment (Novi Sad)

Pobednike festivala i ove godine čekaju vredne nagrade:
I nagrada - 50.000,00 RSD, direktan plasman u kvalifikacona takmičenja BUNT ROCK FESTIVALA 2018,  dva audio-video snimka sa BARF-a 7
II nagrada - 25.000,00 RSD, gostovanje i uživo nastup sa dve pesme u emisiji BUNT, dva audio-video snimka sa BARF-a 7
III nagrada (nagrada publike) - 20 sati snimanja u studiu MAŠINA 23, direktan plasman u polufinalno veče na GITARIJADI ZAJEČAR 2018, dva audio-video snimka sa BARF-a 7
-Svi ostali finalisti dobijaju po jedan audio-video snimak sa festivala, a svi bubnjari po komplet palica firme STUNNER.

U revijalom delu festivala nastupaju Trnje, Viva Vops i Jet Clock hor.


Ulaz na festival BARF 7 je slobodan! Besplatne ulaznice se preuzimaju na ulazu na festival i daju mogućnost posetiocima da aktivno učestvuju na festivalu i glasaju za svoje favorite.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive