Koncertna promocija albuma “Sevengreen” Hornsman Coyote-aSviđa ti se? Javi ostalima!

Novi album, legendarnog beogradskog muzičara, Nemanje Kojića aka Hornsman Coyote, pod nazivom "Sevengreen" imaće svoju prvu, zvaničnu koncertnu, beogradsku promociju 29. decembra u Atom Akademiji (Cara Dušana br. 13), sa početkom od 22h.

Hornsman Coyote, nekadašnji frontmen kultnog sastava "Eyesburn", danas lider groove rock benda Remedy (koji trenutno snima prvi studijski album u beogradskom studiju "Citadela Sound Production") i dugogodišnjeg solo reggae projekta "Hornsman Coyote" svoj novi album "Sevengreen" (10. album Hornsman Coyote-a) promoviše širom Srbije i Evrope. Koncert u Beogradu je deo te promotivne turneje koja je bila izuzetno intenzivna u prethodnom periodu, a kako saznajemo od Nemanje, naredna godina će biti još aktivnija.

Coyote će u Beogradu nastupati sa svojim sound systemom, a kao podrška na koncertu nastupaće beogradski reggae DJ Gaggie i kikindski drum n bass/jungle dj Gigatron Selecta.

Cena karte u pretprodaji iznosi 300rsd, dok će cena na dan koncerta biti 400rsd.

Karte se mogu kupiti u klubu Atom Akademija u sledećim terminima:

Od ponedeljka do petka od 8:30 do 16:30

Ponedeljak i utorak od 20:00 do 00:00
Petak i subota od 20:00 do 03:00

Event koncerta: https://www.facebook.com/events/2006514732950507/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku