Hornsman Coyote promoviše album u Novom Sadu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Hornsman Coyote nastavlja koncertnu promociju svog aktuelnog, desetog po redu, studijskog albuma „Sevengreen" (Ammonite Records, 2017) širom Srbije i Evrope.
Ovog vikenda, 12. januara, novosadska publika imaće priliku da po prvi put uživo čuje numere sa novog ostvarenja legendarnog beogradskog muzičara.
Da podsetimo, u 2017. godini, Hornsman Coyote je pored svog novog albuma, bio deo još 7 izdanja na kojima je gostovao kao muzičar, od kojih se posebno izdvaja saradnja sa Del Arno Bendom na pesmi „Još uvek ima nade".
Nekadašnji frontmen grupe Eyesburn je sa svojim dugogodišnjim reggae/solo projektom (Hornsman Coyote) tokom prošle godine zabeležio niz nastupa širom Srbije i Evrope, od kojih se posebno izdvajaju turneje po Malti, Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj, kao i nastupi na domaćim festivalima kao što su Love Fest, Belgrade Beer Fest, Arsenal Fest i Exit.
Po rečima ovog muzičara, prethodna koncertna sezona je najaktivnija do sada, a koncertne aktivnosti će se nastaviti i u narednom periodu. Planiran je još niz turneja kao i festivalskih nastupa tokom 2018.godine.
Novosadska promocija albuma „Sevengreen" održaće se u pabu Lazino Tele, 12. januara sa početkom od 22h.
Pored Kojota, na ovom koncertu će publiku zabavljati i DJ Herbal Queen iz Novog Sada (Roots Reggae set) i DJ Gigatron Selecta (Jungle, Drum and Bass set).
Cena karte u pretprodaji iznosi 300 rsd, dok će na ulazu cena karte biti 400 rsd.

Satnica koncerta:
22.30 – 23.30  DJ Herbal Queen
23.35 – 01.00 HORNSMAN COYOTE
01.05 – 02.30 DJ Gigatron Selecta

Fb event: https://www.facebook.com/events/1797473973883892/



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive