Ivica vas pita ''Kakvi ste to ljudi''?



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Alternativna i indi rok scena Srbije od danas je bogatija za još jedno izdanje. Radi se o vrlo zanimljivom ostvarenju beogradsko-pančevačke grupe Ivica, koju čine Ivan Kačavenda i Aleksandra Andonovska. Singl Nemam vremena, koji je u decembru najavio današnji izlazak albuma Kakvi ste to ljudi, oduševio je kako domaće, tako i regionalne muzičke kritičare i portale, te se pesma našla na gotovo svim top-listama u regionu.

Album možete naći na Bandcampu, Deezeru, Youtubu i svim ostalim digitalnim servisima putem linka: https://landlr.com/t/b9c81d. 
Ovo je ujedno i prvo izdanje nove izdavačke kuće pod imenom Kontra. 

Za razliku od prethodnih izdanja, na novom albumu je primetan izlazak iz introspektivne matrice i izvesno otvaranje ka objektivnoj realnosti, ali istovremeno bez napuštanja subjektivne perspektive karakteristučnu za izraz ove indi grupe. Okosnicu albuma Kakvi ste to ljudi čine tekstovi koji se bave svetom i ljudima sagledanim iz sobe, ali uz bogate, plesne ali i nežne muzičke aranžmane.

Album možete poslušati (ali i kupiti i na taj način podržati ove mlade stvaraoce) na svim poznatijim digitalnim servisima, kao što su Bandcamp, iTunes, Deezer, Spotify, YouTube i drugi. A Ivicu možete čuti u Pančevu u Dvorani Apolo u subotu, 3. februara, gde će nastupiti zajedno sa beogradskom grupom The End is Near. 




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku