John Wayne video singlom "Staza" diže kriterijume do neba



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kruševački power pop sastav John Wayne upravo je objavio novi video singl za pesmu "Staza (tamo sam gde treba)", drugi sa albuma "Tračak svetla", koji je beogradska kuća Take It Or Leave It Records objavila pre godinu dana.

Spot je snimljen u njihovom rodnom gradu, a pored članova sastava u spotu se pojavljuje i vanredno senzualna Dragana Petković. Za kameru je bio zadužen Dejan Jovanović, režiju i montažu uradio je frontmen i glavni autor benda Miljan Marković, a sve pod budnim okom Dandija Nešića i njegove produkcijske kuće "Screaming Colors".

Video singl "Staza":  https://www.youtube.com/watch?v=NmB31h32_CU

Miljan povodom objavljivanja singla kaže:

- U vreme dupeta i sisa što vrebaju odasvuda, nepismenih političara usta punih benefita, distanci i nezaobilazne transparentnosti, ne tako talentovanih glumaca što bi da nešto pametno kažu, preko čuvenih boraca za pravdu putem tvitera, instagrama i fejsbuka, snimili smo pesmu "Staza" sitnim slovima "tamo sam gde treba". Posle nekog vremena, niko od nas zasigurno nije tamo gde treba, ali se ponekad zajebemo i poverujemo da jesmo. Uglavnom, zapravo.

- Tekstualno, muzički, "Staza" je ljubavna pesma, što je lepo i nadahnjujuće. Svi u nekom trenutku poverujemo da smo tamo gde treba, da nam je mesto, tu i tu, pored toga i toga. U nemalom broju slučajeva, taj osećaj je vrlo često umišljen, a onda se nađe neko dovoljno glup i napiše pesmu o tome. Po običaju, u prethodnim mesecima, pratile su nas nedaće. Očekivano, miševi su pobegli s broda. Nedovoljno dobri bili su zamenjeni i bačeni ajkulama, a mi smo i pored svega snimili najbolji spot do sada, po našem mišljenju, za najbolju, i, verovatno, najiskreniju, pesmu s albuma, apsolvira Marković na temu novog video rada.

Dejan Stanković još je dodao na to:

- "Staza" se nekako tiho i bez fanfara istakla, među ostalim stvarima sa našeg albuma, kao pesma sa posebnom atmosferom i interesantnim tekstom koji, iako deluje romantično ne opterećuje slušaoca patetikom. Kratka intimna priča prepuna lepih slika u kojoj će se, nadam se, mnogi u publici pronaći.

Album "Tračak svetla": http://www.deezer.com/us/album/14873599



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku