Prvi singl dua Mad Mags "Wandering River"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski duo Mad Mags objavio je prvi singl pod nazivom "Wandering River". Mad Mags je nastao 2017. godine i čine ga Boris Eftovski i Margareta Samoran. Eftovski je klavijaturista koji je svirao u mnogim domaćim rok bendovima (Kazna za uši), trenutno je član benda The Red Step i američkog sastava Black Heart Procession, dok je Margareta Samoran profesor japanskog jezika. 

Pesma "Wandering River" nastala je kao želja da se nada i dobro među ljudima prenese kroz muziku i simboliku reke koja krivudavo teče bez prekida, a uvek je tu, u isto vreme potpuno nova, ali ipak ista. Na singlu su se pored stalnih članova pojavili i drugi muzičari i prijatelji. Pesmu je snimio Zlatan Vorkapić-Japanac u Greenwood studiju, a mastering je uradio Uroš Milikić u Down There studiju. Spot su realizovali Marijana Janković i Ivan Milosavljević-Džule u Ivanjici u avgustu 2017. godine za vreme festivala Nušićijada. Ilustraciju za cover je uradila Marija Jevtić. Bend planira i nada se izdavanju albuma. 




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku