Atomic Shadows objavili novi singl i spot za novi albumSviđa ti se? Javi ostalima!

Bend Atomic Shadows objavio je novi singl "Hiraeth" i spot .  To je prvi singl za nadolazeci album koji ce biti prvi koncept album u seriji koja bi trebalo da se zavrsi trilogijom. Za razliku od prvog albuma, na novom materijalu ce biti vise eksperimentisanja ali se bend nece zanrovski ogranicavati.

Pesma je snimljena u Studiju "Blaze" a produkciju, snimanje i mix potpisuje Milos Mihajlovic. Master je radjen u "Doctor Mix" studiju u Londonu. Video je radio Bosko Davidovic "Bossco Production"

Video link: https://www.youtube.com/watch?v=E0-4h4z4_aw


Social Media:

https://www.facebook.com/AtomicShadowsAS/

https://www.instagram.com/atomic_shadows/


bend čine:

Dragisa Beric- Vocals

Djordje Radunovic- Guitar

Jozef Covic- Bass

Aleksa Dinic- Drums
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku