Poznata satnica koncerta bendova Deca Apokalipse, Iskaz, D Zoo i Brat



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kao što smo već najavili, Deca Apokalipse nastupaju u Klubu Doma omladine Beograda u subotu, 10.februara zajedno sa sjajnim gostima.

Koncert je najavljen za 20 časova, što znači da će od tad vrata Kluba biti otvorena. Prvi na binu izlazi Brat u 20:30. Nakon njih nastupa D Zoo od 21:15, a Iskaz počinje u 22:10. Veče zatvaraju Deca Apokalipse svojim nastupom od 23:10.

Pored toga što u subotu koncertno promovišu svoju poslednji singl ''Zalog Večnosti'', Deca Apokalipse će i snimiti deo koncerta zarad video spota za ovu pesmu na kojem rade više od godinu i po dana. Iako je spot mogao da se pojavi i pre koncerta, momci iz benda su rešili da sačekaju ne bi li zabeležili i trenutke ove večeri. Spot za ''Zalog Večnosti'' možemo očekivati već od sledećeg meseca.

Karte za koncert u pretprodaji možete nabaviti na svim blagajnama Eventima po ceni od 500 dinara. Na dan koncerta cena karte će iznositi 700 dinara.


Deca Apokalipse su bend koji svojim pristupom kako muzici tako i tekstovima ne ostavlja nikog ravnodušnim. Od prvog pojavljivanja na domaćoj sceni privukli su pažnju na sebe originalnošću i jedinstvenim spojem raznih muzičkih pravaca i žanrova u jednu integralnu celinu. Nakon prvog albuma “Era papirnih grobova”, koji je pobrao odlične kritike i publike i medija, Deca objavljuju EP pod nazivom ''Zalog Večnosti'', koji će se pojaviti pod okriljem izdavačke kuće Nocturne Media. Na ovom EP-u će se naći i nesvakidašnji četrnaestominutnii singl po kojem EP i nosi naziv ''Zalog Večnosti''.

Iskaz je renomirani bend sa desetogodišnjim stažom koji iza sebe ima 4 studijska albuma i nebrojeno festivalskih i klupskih nastupa u Srbiji i regionu. Svojom fuzijom hip-hop-a, funk-a, hard-core-a i mnogih drugih muzičkih pravaca, doprli su do mnogobrojne publike koja je uvek ''dodatni'' član na njihovim nastupima.

D Zoo je subotički bend sa dva studijska albuma izdata za Nocturne Media kao i brojnim učešćima na koncertima i festivalima od kojih je najznačajnija pobeda na Zaječarskoj gitarijadi koja im je donela snimanje drugog albuma, kao i generalni proboj na srpskoj sceni. U svojoj muzici kombinuju razne žanrove, a tekstovi benda su inspirisani urbanim temema sa kritičkom analizom stvarnosti.

Brat je užički bend inspirisan punk i hard-core muzikom koji je sve više prisutan na domaćoj sceni. Nakon mnogo koncerata i tri demo snimka, planiraju i realizaciju prvog studijskog albuma. Svoj dosadašnji rad će predstaviti i na ovom beogradskom koncertu.

Deca Apoklalipse, Iskaz i D Zoo su već imali nekoliko uspešnih zajedničkih koncerata po Srbiji, pa je dobra prilika da vidite ovu uigranu muzičku ekipu, ovoga puta zajedno sa bendom Brat, u Klubu Doma omladine, u subotu 10. februara.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku