HISHI i DREDDUP po prvi put u Beocinu!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Subota 3. mart / Disco klub Beocin.

Nastup dva alternativna novosadska benda - HISHI i DREDDUP. HiShi je art-rock bend osnovan u januaru 2017. u Novom Sadu. Čine ga troje muzičara već poznatih na alternativnoj sceni, Kristina Pavlović (NAHTY), Ana Dragićević (Krcko Oraščić, Three Eyed Crow, Tentacle Wizard) i Milan Zipančić (Nosebleed, Lazar). Bend iza sebe ima snimljen jedan EP koji će ovom prilikom promovisati i proslaviti prvu godinu postojanja.
dreDDup
je nastao 1997. godine u Novom Sadu i već je poznato ime na sceni. Bend iza sebe ima sedam studijskih albuma i mnoštvo koncerata širom zemlje i sveta. Njihov zvuk opisuju kao demonic electronic/massacre industrial. Postavu čine: Inkvizitor, Van Allen, Bo-Ra i Gemini. Trenutno rade na svom novom studijskom albumu, a za ovaj koncert spremili su i nekoliko novih pesama. Biće glasno!

satnica:

20:00 - door open
21:30 - HISHI
22:30 - DREDDUP
00:00 - slobodne aktivnosti

link ka stranicama bendova:
više o ovom koncertu na:



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku