Jelena Andonović objavila pop baladuSviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon singla „Jebeno fantastičan" koji je objavila u februaru 2017. godine i pesme „Opet" objavljene u septembru iste godine, Jelena Andonović objavila je i spot za pop baladu „Anđeo". Kao i prethodna dva puta, i „Anđeo" je sniman u studiju „Destilerija" u saradnji sa Petrom Rudićem. Jelena ja autor teksta i muzike, klavir je odsvirao Dušan Sarić, saradnik na aranžmanu je bio Saša Petrov, a spot je rađen u saradnji sa Nemanjom Markovićem i Gordanom Milićević. Tekst za pesmu „Аnđeo" pisan je po motivima istoimene pesme iz zbirke poezije Jelene Andonović „Sve i više od toga", izdate 2014. godine za izdavačku kuću Nova Poetika. Jelena je za istu izdavačku kuću objavila i roman „Srbikon". Već deset godina se uspešno bavi pevanjem i nastupa u Beogradu sa svojim akustičnim duom Two of Us.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku