Mračnjak u Močvari: SKY (Sorrow kills youth), No No Instigator



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Mračnjak u Močvari

SKY (Poljska)
https://sorrowkillsyouth.bandcamp.com/

SKY, iliti Sorrow Kills Youth, mlada je poljska sanjarka koja se jezikom noćnih mora i snova, zvukom repetativnih bitova i sumornih sinteva pokušava pomiriti s duhovima prošlosti i najzad uspavati unutrašnje demone u sebi. Njene pjesme kao da su skladane za neku od budućih sezona Twin Peaksa. Žanrovski bi se to dalo opisati kao heartcore, death R&B, witchgaze, darkwave, post-punk. Ima izdan jedan EP "Lullabies" kojeg izdaje berlinski Black Verb Rec. Dođite u Močvaru i priuštite si jednu paralizu sna.

No No Instigator (Zagreb)
https://nonoinstigator.bandcamp.com/

No No Instigator je zagrebački post-punk bend koji kombinira klasičnu postavu bas, bubanj, gitara s ritam mašinom. Glazba vuče na staru gardu post-punk bendova s kraja 70-ih i početka 80-ih godina kao što su Joy Division, The Cure, Sonic Youth, Paraf (druga faza), Dobri Isak i slično. Mračno, plesno, pomalo punky, pomalo popish. Ovom prilikom predstavljaju novu bubnjarku i pokoju novu stvar.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku