Oslobodioci objavili album “Ubrzavanje” i video “Što si mi to učinila”Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kultni obrenovački indi sastav Oslobodioci osnovan je davne 1987. godine i za samo nekoliko sezona postao jedno od najbitnijih imena tada izuzetno potentne jugoslovenske alternativne rok scene…  

Nakon gotovo dve decenije ćutanja 2015. okupila se stara ekipa i nakon nekoliko kadrovskih promena postavlja stvari na svoje mesto i, predvođena legendarnim autorom i frontmenom Petrom Đokićem, snima novi studijski album "Ubrzavanje" koji se ovih dana u digitalnom i CD format pojavio pod etiketom njihovog izdavača "od davnina" Take It Or Leave It Records. Uz njega je upravo lansiran i premijerni video singl, urađen za pesmu "Što si mi to učinila", koji je snimio i režirao Predrag Vukosavljević, a u kome pored članova grupe glumi i Dragana Nenadić.

Spot možete pogledati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=4i7hyEKCwGg&t=1s

Album "Ubrzavanje" nalazi se i na svim relevantnim digitalnim platformama:

Googleplay: https://tinyurl.com/y9knahqe

Amazon: https://tinyurl.com/ya3nkgey

Deezer    : https://tinyurl.com/y9jflbby

iTunes: https://tinyurl.com/y72n5m6m

Spotify    https://tinyurl.com/ya443uco

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku