Pokaži svoje retko - pokaži da je važno!



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Humanitarni koncert povodom Međunarodnog dana retkih bolesti
POKAŽI SVOJE RETKO - POKAŽI DA JE VAŽNO!
Van Gogh, Ničim izazvan, Marčelo, Eva Braun, Dejan Cukić
i specijalni gosti - ,,Državni posao" 

Atelje 212, 28. februar, 20h

Poslednji dan februara svake godine se širom sveta obeležava kao Međunarodni dan retkih bolesti, sa ciljem skretanja pažnje javnosti i donosilaca odluka na retke bolesti i mnogobrojne probleme sa kojima se suočavaju oboleli.

Ove godine NORBS u saradnji sa Pozorištem Atelje 212 organizuje humanitrani akustični koncert pod sloganom „Pokaži svoje retko – pokaži da je važno". Akustični koncert će se održati 28. februara na sceni „Mira Trailović" sa početkom u 20 časova.

Na koncertu će učestvovati sjajni muzičari velikog srca:
Van Gog
Ničim izazvan
Eva Braun
Dejan Cukić
Marčelo,

i dobri momci iz ,,Državnog posla" kao specijalni gosti.

Sva sredstva prikupljena na humanitarnom akustičnom koncertu, biće upotrebljena za podršku obolelima od retkih bolesti i članovima njihovih porodica!

Ulaznice po ceni od 1.500 dinara dostupne su na blagajni Ateljea 212.













Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku